OVER MIJ

Danielle van Norden is Tolk Nederlands Gebarentaal, Virtual Assistent en docent Nederlands met Gebaren. Een bezige bij die geniet van de diversiteit in haar werk. 

Docent Nederlands met Gebaren 


In 2023 heb ik mijn laatste certificaat behaald van het Nederlands Gebarencentrum voor docent Nederlands met Gebaren. Ik ben nu bevoegd om Nederlands met gebaren Algemeeen belangstellende 1, 2 en 3 te mogen geven. Meer over Danielle's Gebarenles, welke cursussen ik geef en hoe je een workshop kan aanvragen leest u hier. 

Tolk Nederlands Gebarentaal 


In 2010 heb ik mijn diploma Tolk Nederlands Gebarentaal gehaald. 

Als tolk Nederlands gebarentaal tolk ik in diverse situaties. Meer over Danielle tolkt, wat een tolk Gebarentaal doet en hoe je tolkuren kan aanvragen leest u hier. 

Virtual Assistent


Voor ik begon met de tolkopleiding was ik secretaresse bij een heel fijn en gezellig bedrijf. Het was daarom ook moeilijk om daar afscheid te nemen, dus heb ik dat gewoon niet gedaan. Nu ben ik al vanaf 2007 voor hun werkzaam als virtual assistent en heb daarnaast gelukkig nog meer klanten blij kunnen maken met mijn administratieve ondersteuning. Meer hierover lees je hier

Vragen?